Vinyl klikgulve: Den nemme og overkommelige gulvløsning

Vinyl klikgulv er en moderne og alsidig gulvtype med mange praktiske egenskaber, der gør gulvtypen ideel til eksempelvis den travle børnefamilie.

Udover at gulvet er smukt at se på, så er det i den travle moderne hverdag vigtigt, at gulvet er rengøringsvenligt, slidstærkt og bidrager til at skabe et godt indeklima. Derfor er vinyl klikgulve et oplagt gulvvalg.

Vinyl klikgulve eller klikvinyler, som de også kaldes, er en videreudvikling af den klassiske rullevinyl og har modsat originalen som navnet antyder et integreret kliksystem, der gør, at gulvet kan lægges som et svømmende gulv, hvilket både gør det lettere at lægge gulvet, men også at fjerne gulvet igen.

Vinyl klikgulve er i enten stav-, planke- eller fliseformat, hvilket betyder, at klikvinylerne ofte har et utroligt naturtro udseende. Vinyl klikgulve har generelt et udseende, der er inspireret af enten er trægulv eller et klinkegulv og er derfor et moderne alternativ til disse gulvtyper samt til laminatgulve.

Vinyl klikgulve i en god kvalitet er yderst slidstærke og er derudover meget rengøringsvenlige. Samtidig kan de fleste vinyl klikgulve sagtens tåle at blive våde. Dette gør gulvtypen til et godt valg i f.eks. køkkenet, bryggerset og entreen.

De fleste klikvinyler har en fremragende gangkomfort, og da gulvtypen hører til blandt de blødere gulvtyper, giver vinylgulve mindre trinstøj end eksempelvis trægulve, klinker og laminatgulve. Mange klikvinyler har derudover et integreret korklag, der gør, at gulvet er lyddæmpende og isolerende, hvilket er godt for dit indeklima.

Kombinationen af en vinyloverflade og korklag, giver også et gulv med en fremragende gangkomfort, som gør, at gulvet er behageligt at gå og opholde sig på.

Udover de mange praktiske egenskaber er en af de helt store fordele ved klikvinylerne, at de kan fås til en overkommelig pris. På trods af at vinyl klikgulve er en forholdsvis ny gulvtype, så kan du vælge mellem et stort udvalg af forskellige flotte gulve.