Vil du gerne være vikar? Kig med her

Er du uddannet sygeplejerske? Måske du lige nu ikke er i fuldtidsjob af forskellige årsager, eller også er du ved at overveje, om du skal prøve noget andet af. Nogle gange er det rart at opleve sundhedssystemet fra et andet udgangspunkt, end du har været vant til, så måske du kan overveje, om du kunne være interesseret i et job som sygeplejerskevikar på forskellige arbejdspladser.

Gennem et specialiseret sygeplejerske vikarbureau får du alletiders mulighed for at udfolde dig fagligt og få tilbudt stillinger, der passer til dit kompetenceniveau. Her får du specifikt tilbudt vikariater, der passer til din profession, frem for at du behøver at sortere de forskellige jobtilbud fra, der tit er i vikarbureau, men som ikke har relevans for dig og dit fag. Det gør forhåbentlig processen med at finde et godt vikariat, du bliver glad for, lidt lettere for dig.

Lær dine kompetencer at kende

Kunne du godt tænke dig at blive introduceret til et nyt speciale? Med en fast stilling er det ikke altid let, og du føler måske næsten, at du sidder lidt fast i en position, du har haft længe. Samtidig er det svært og uvant at kaste sig ud i noget nyt, man slet ikke kender til, hvis du ikke på forhånd ved, om det i virkeligheden er noget for dig. Med et tidsbegrænset vikariat får du mulighed for at få prøvet forskellige kompetenceområder af.

Hvis det viser sig, at du har en passion i et af de felter, du stifter bekendtskab med gennem dit vikariat, kan du altid kigge på, om det er noget, du skal arbejde videre med, så det forhåbentlig på et tidspunkt kan resultere i en fastansættelse på et område, hvor du kommer til at arbejde med noget, du virkelig brænder for. Det kræver bare, at du er klar på at sige ja.