Varmepumper hjælper på den hårde tid med energi priser

At skifte fra en traditionel kedel med fossilt brændstof til en varmepumpe kan virke som en skræmmende opgave, men det behøver det ikke at være. Varmepumper bliver mere og mere populære i danske hjem, og det er der en god grund til. Energi- og især elpriserne har aldrig været dyrere, og da det ikke er alle, der har adgang til fjernvarme, er der brug for nye bæredygtige løsninger. Varmepumper er et utroligt godt alternativ til traditionelle fossile varmekilder og en god investering for fremtiden. Hos coolenergi.dk kan du finde en ny varmepumpe, der passer til dit forbrug og opnå store besparelser på din elregning. Læs mere omkring hvorfor du skal skift fra fyr til varmepumpe.

Masser af gode fordele ved at invester i varmepumper

Når du kigger på varmepumper til din husstand, dit værksted eller lager, er det vigtigt at vælge den, der kommer tættest på dit reelle forbrug. Varmepumper, der er for små, vil have svært ved at følge med, når forbruget er højt, f.eks. når varmt vand, gulvvarme eller radiatorer bruges mere om vinteren. På samme måde vil for store varmepumper øge sliddet, da de skal starte og stoppe konstant, hvilket heller ikke er hensigtsmæssigt. Dit hjem spiller en stor rolle. Hvis dit hus er godt isoleret, har du brug for en mindre varmepumpe end et meget dårligt isoleret hus.

Bredt udvalg af varmepumper som du kan vælge imellem

Kommercielle varmepumper bliver stadig mere populære blandt virksomheder, der ønsker besparelser og øget effektivitet. Hvis du er en virksomhed, der er på udkig efter en prisbillig varmepumpe af høj kvalitet, finder du et bredt udvalg af muligheder i deres butik. Deres bedste varmepumper er dem med høj pålidelighed, lavt støjniveau og smart funktionalitet, som f.eks. Deres SPRSUN-systemer med indbygget elpatron. Hvis du har en større hal, og luft-til-luft er den eneste varmekilde, kan du have brug for flere varmepumper og/eller ventilatorer til at cirkulere luften. Uanset hvad dine behov for kommercielle varmepumper måtte være, er de sikre på, at vi har en løsning, der vil opfylde dine behov og overgå dine forventninger. Varmepumpen er et utroligt pålideligt udstyr, der kræver minimal vedligeholdelse. Med fossile varmekilder som f.eks. pillekedler skal du beskæftige dig med at opbevare dit brændsel, købe det løbende og fylde det regelmæssigt op, og så stinker det utroligt meget. Derudover vil du være mere tilbøjelig til at skulle udskifte dele løbende, da kontroldele og sonder slides, og disse dele er både dyre og kræver ofte en installatør. Med varmepumpen er det eneste, du behøver, et årligt servicetjek. De nye varmepumper kan også bruges ned til minus 30 grader og stadig producere varme på et godt niveau.