Stimulér dit barns sanser og kreativitet med Kinetic Sand fra Legebyen.dk

Kreativ leg finder du hos Legebyen.dk. Her tages nemlig hånd om børn i alle aldersgrupper, sådan at både babyer og større børn kan udleve deres kreativitet og fantasi på bedste vis. Det rigtige legetøj er nemlig en vigtig del af dit barns udvikling og derfor forhandles der kun kvalitetsprodukter på www.legebyen.dk.

Kinetic Sand understøtter udviklingen af dit barns sanser og motorik

Kinetic Sand er bestemt et legetøj, der lægger op til kreativ leg i hjemmet. Det populære produkt er nemlig en både farverig og sikker måde at lære om for eksempel materialer og konstruktioner. Kinetic Sand er en form for ‘magisk’ sand, der kan bruges igen og igen. I kan derfor få sandkassen med indenfor, uden alt for meget snavs og kolde tæer. Kinetic Sand har ligeledes mange fordele, når det gælder barnets udvikling. Sandet gør det nemlig muligt for dit barn at bygge flotte sandslotte eller andre konstruktioner, hvor kun fantasien sætter grænser. Det er derfor ikke bare sanserne, der stimuleres, men også de små hoveder. Det sjove legetøj fås i et utal af flotte farver, sådan at dit barn kan udforske og skabe modeller på spisebordet i lige præcis de farver han eller hun ønsker. Der er dog ingen grund til bekymring angående materialets sikkerhed. Kinetic Sand er nemlig både CE-mærket, glutenfrit og allergivenligt, og derfor helt sikkert at bruge.

Få mange timers kreativ leg med Kinetic Sand fra Legebyen.dk

Produktet produceres af virksomheden Spin Master. Siden den spæde start i 1994, har firmaet vokset sig så stort, at det i dag kan kalde sig for et af verdens førende globale børneunderholdningsfirmaer. Det er derfor en ære at kunne forhandle produkter som Kinetic Sand hos Legebyen.dk. Det populære legetøj har nemlig været med til at skabe meget sjov og leg gennem årene, samtidigt med at det har holdt sin popularitet. Er du som forældre en smule bekymret angående rengøring, er der desuden ingen grund til dette! Kinetic Sand skiller sig nemlig ud fra almindeligt sand, ved at det konstant føles ‘vådt’ uden at være klistret. Dette gør at sandet hænger sammen og derfor ikke havner alle mulige steder, du helst ikke vil have det. Det er ikke nødvendigt at tilsætte vand for at holde denne konsistens ved lige. Kinetic Sand tørrer nemlig aldrig ud lige gyldigt, hvor mange gange dit barn tager det frem fra legetøjskassen. Det vil altid føles på samme spændende måde, der beskrives som næsten levende af nogle. Det kan dog anbefales at opbevare det magiske sand i en bøtte med låg, sådan at det ikke udsættes for fugt.

 

Vil I vide mere om Kinetic Sand, hvordan det opbevares og hvad det kan bruges til, kan I med fordele læse om produktet på www.legebyen.dk. Her finder I ligeledes masser af information om webshoppen selv, muligheder for levering og prisen på fragt.