Sportsefterskole – Et år du aldrig glemmer

Sportsefterskole er et år, hvor du kombinerer efterskole med sport. Du vil have fokus på forskellige sportsgrene, så du kan udvikle dine kompetencer inden for sport. Sportsefterskolerne i Danmark er kendt for at have et højt niveau og Stidsholt Efterskole & Sportshaller er ingen undtagelse. Med deres mange års erfaring kan de tilbyde dig et år, hvor du både lærer og har det sjovt. Sportsefterskolen er for dig, der elsker sport og gerne vil have et begivenhedsrigt år. Hvis du derfor godt kunne tænke dig at have et år du aldrig kommer til at glemme, så skal du med sikkerhed tage et år på sportsefterskole. Du vil med sikkerhed ikke komme til at fortryde det.

Sportsefterskole – Et år fuld af udvikling

Sportsefterskole er et sted, hvor du kan udvikle og forfine dine sportslige evner. Men det er ikke kun din idræt, der er i fokus på en sportsefterskole. På Stidsholt Sportsefterskole lægger de vægt på, at du også får et godt socialt liv med mange forskellige aktiviteter og muligheder for at møde nye mennesker. Der er mange ting at overveje, når du skal vælge sportsefterskole. Hvilken idræt vil du gerne dyrke mere? Og hvilken idræt tror du, der passer bedst til dig? På Stidsholt Sportsefterskole har de mange forskellige sportslinjer, så du kan finde lige præcis den, der passer til dig.

Sportsefterskole – Utroligt mange muligheder

Badmintonlinjen er for dig, der elsker at spille badminton og gerne vil have mulighed for at spille mere og blive bedre til det. Håndboldlinjen er for dig der drømmer om at komme på landsholdet en dag – eller måske bare gerne vil spille håndbold på et højere niveau. På fitnesslinjen lærer du om træning, kost og alt det, der skal til for at have en sund og stærk krop. E-sportlinjen er for dig der elsker computerspil – her får du mulighed for at spille mere og blive bedre til det. Svømmelinjen handler ikke kun om svømning – her lærer du også alt om livredning og førstehjælp. Det er op til dig, hvilken sportsefterskole du vælger. Men uanset hvilken efterskole du kommer på, så er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas og har lyst til at lære mere om din idræt.