Skab orden i rodet med klistermærker

At organisere ned til enhver lille nullermand i hjemmet er efterhånden blevet lidt af en trend – og det er der en god grund til. For det gør hverdagen mere overskuelig, når der er orden omkring os. Hvad end det er på badeværelset, i køkkenskabene eller sokkeskuffen. Alle steder, hvor uoverskueligt rod kan forstyrre, der gælder det om at skabe orden og systemer, der er nemme at holde. Med klistermærker fra ikast etiket bliver opgaven nem og der er rig med mulighed for at gøre klistermærkerne personlige.

Design selv dine klistermærker

Hos ikast etiket er det nemt at designe dine helt egne klistermærker. Hvad end du vil skabe klistermærker med billeder, logoer eller tekst, så kan du gøre det hele. Vælg blot dit design og upload det til ikast etiket og vupti – før du ved at det, så lander dine klistermærker hjemme hos dig.

Skab systemer, der er nemme at holde

Når du skal til at organisere rodet – hvad end det er stort eller småt – så er det en fordel at skabe nye systemer, der er nemme at holde og som giver mening for dig. Det ser flot ud, med rullede bukser og trøjer i skuffen, men kommer du til at genrulle alt og er det smart i din hverdag? Hvis svaret er ja, så er det bare at komme i gang! Hvis svaret er ned, så gælder det om at finde et system, der netop giver mening for dig og som du ved, at du kan holde.

Kasser, klistermærker og kaosfri

Med en simpel opskrift, der hedder klistermærker på kasser eller kurve kan du nemt eliminere rod. Du kan bruge opskriften i køkkenet, på børneværelset, i stuen og ja – i hele huset. Det er en nem måde at samle ting under kategorier og sørge for, at de ikke ender ud over hele huset, men blot i deres respektive kasse.