Skab et ordentlig sovemiljø med en kapok rullemadras

En kapok rullemadras er en økologisk, bæredygtig og meget allergivenlig rullemadras, som giver dig en helt utrolig komfort. Rullemadrassen beskytter på samme tid din nuværende madras eller topmadras og vil være med til at give dig et drømmende godt sovemiljø. Du bruger ufatteligt mange timer i din seng, mens du drejer, vender dig, sveder og fryser, drømmer og snorker. Det er derfor meget vigtigt at du ligger så behageligt som overhovedet muligt, alt imens at din madras beholder sin form og komfort. Det bedste du kan føre for din madras er derfor at skaffe dig en rullemadras. Med en kapok rullemadras kan du forlænge levetiden af både din madras og din rullemadras. Det gør du ved at mindske slidtage og du skal derfor ikke ud og investere i en ny madras hvert år. Ikke nok med rullemadrassen beskytter mod slitage, så giver det også et vandafvisende og beskyttende lag, da kapokken ikke suger fugt. Ønsker du derfor, at gøre noget godt for dig selv og din madras? Så skal du med sikkerhed have fat i en kapok rullemadras.

Få en god søvn med en kapok rullemadras

Du har helt sikkert oplevet den lækre følelse, som du får når du kryber under med dynen med nyvasket sengetøj og et helt friskt lagen. Det giver en helt bestemt følelse af friskhed og denne følelse kan du forstærke med en kapok rullemadras, som er vaskbar. Kapok rullemadras kan nemt vaskes og kræver meget lidt vedligeholdelse derfor vil en tørretumbling oftest være nok for at rense rullemadrassen. Den bliver renset for husstøvmider og bakterier, som der er at finde i dit sovemiljø.

Skab et sund og meget allergivenligt sovemiljø med en kapok rullemadras

En kapok rullemadras skal ikke kun beskytte din madras, den skal også give en mere effektiv og bedre komfort. Rullemadrassen er den overflade, som er tættest på din krop, hvilket giver en unik mulighed for at forbedre din søvnkvalitet. Det er også derfor, at en kapok rullemadras er den perfekte rullemadras. Selvom madrassen kun er 1 cm høj, så får du stadigvæk den fulde effekt og et sikkert og sundt sovemiljø uden husstøvmider og andre ting, der kan være med til at ødelægge din nattesøvn.