Sådan arrangerer I den bedste klassetur

Er I forældre gået sammen om at forberede en klassetur for dit barns klasse, er der ganske mange praktiske brikker, der skal falde på plads. Står I og mangler løsninger til, hvor turen går hen, transport og mad til turen, så læs med her for fif, tips og tricks til at lave en sjov klassetur, der bliver husket af børnene!

Turen går til…

Er I i udvalgsgruppen af forældre ved at finde ud af, hvor turen skal gå hen? Der findes et utal af tilbud, såsom zoologisk have, badelande og forlystelsesparker. Er budget ikke til et sådant tiltag, kan I undersøge skovlegepladser i området.

Har I brug for en bus til at transportere jer og børnene frem og tilbage? Følg linket for at leje en bus til privatbrug, så I kan komme frem og tilbage i samlet flok! I kan undersøge muligheder for at kunne opbevare madpakker og juicebrikse i bussen, så børnene ikke skal bære rundt på tasker hele dagen.

Ligger skolen i provinsen, vil det være en stor oplevelse for børnene at komme til storbyens jag. Ligeledes vil historiske fænomener i nærheden være en oplagt mulighed for at stimulere børnenes faglige interesse og give anledning til at udvide deres kendskab til den danske historie.

Lav den lækreste madpakke

Sørger I for mad til børnene, er der ingen tvivl om, at pizza er noget, der dur! Bager I jeres egne pizzaer, kan I både finde lækre vegetariske, veganske og glutenfri alternativer til de børn, der har allergier eller specifikke diæter.

Ligeledes er det en god idé at have pakket godt med snacks, så børnene ikke ender med at gå kolde. Med juice, vand, frugt og boller kan man komme en lang vej! Bag desuden en kage, børnene kan slutte dagen af på.

Så er der lagt op til en fantastisk klassetur. God fornøjelse!