Plantoys – Et miljøbevidst valg af trælegetøj

Plantoys er for dig, der ønsker det bedste legetøj for dit barn, nevø, niece eller noget helt fjerde. Plantoys er et unikt legetøj, som henvender sig til den miljø- og kvalitetsbevidste forældre og som er et af verdens førende brand indenfor bæredygtig produktion. Udover at være bæredygtigt, så er Plantoys også fri for gift og yderst miljøvenligt, hvilket betyder, at du roligt kan lade dit barn lege med det flotte, lækre og sjove legetøj fra Plantoys.

Hvis det er noget, som du tænker dit barn vil nyde og have glæde af at eje, så kan du finde et stort udvalg af Plantoys her.

Historien bag Plantoys

Plantoys har en lang historie allerede, da legetøjsbrandet har rødder helt tilbage i 1981. Lige fra starten af har deres fokus og vision været at lave og producere legetøj, som fremmer børns viden omkring naturen og den verden vi lever i. Plantoys var de første der lavede legetøj af træ helt uden imprægneringsmidler, som gør legetøjet yderst naturligt.

Denne bæredygtige vision og syn på produktionen vil skabe en god forståelse for børnene som leger med Plantoys, da de vil forstå vigtigheden og hvorfor man skal respektere naturen og kæmpe for at den bliver bevaret bedst muligt. En vision og lærdom, som de kan tage med sig hele livet og på et tidspunkt lære deres børn i fremtiden.

Planboys har legetøj til børn i alle aldre

Plantoys har et utroligt stort udvalg af trælegetøj, og det populære brand har sørget for at lave og udvikle legetøj til børn i alle aldre. Så selvom dit barn er nyfødt, 1 år, 4 år eller ældre, så har du mulighed for at finde et Plantoys produkt der passer lige netop dit barn og dets aldersgruppe. Legetøjet er en ideel måde at styrke og lære dit barn vitale ting såsom, fantasi, kreativitet og motorik. Noget dit barn nyde stor glæde af i dets videre liv og blive sundt udviklet af.

Plantoys har forskellige serier af legetøj som badelegetøj, babylegetøj og aktivitetslegetøj. De mange forskellige slags legetøj gør, at det kan dække alle dit barns behov, hvor f.eks. hvis barnet er interesseret i madlavning, så kan de lege med Plantoys lækre legetøjskøkken sortiment. Det indeholder alt fra forskellig mad i træ, borde, bestik til borde og stole. Til de mindre og yngre børn, så tilbyder Plantoys også forskellige rangler, sorteringstavler, stabeltårne som kan styrke dit barns motorik og evner til at bevæge sig.