Orijen kattemad – Kvalitets mad til din kat

Katten har gennem mange år været en af dem mest populære kæledyr i Danmark og de fleste katte har en stor plads i hele familiens hjerte. De bliver nemlig ligesom andre kæledyr, nusset, leget og passet godt på. Da katten er en del af familien er det vigtigt at forkæle den med noget god kattemad. Her er Orijen kattemad altid en sikker vinder. Med kattemad fra Orijen får jeres kat alt det næring, som den har brug for og så er i også sikre på at den trives. Med det rette kattemad og den rette næring kan i også få fornøjelsen af jeres kat i længere tid. Lige nu kan du finde et stort udvalg af kattemad fra Orijen og det ville derfor være dumt ikke at gå ind i udvalget og få fat i noget Orijen kattemad.

Orijen kattemad – Biologisk korrekt mad til din kat

Orijen kattemad er blevet produceret med udgangspunkt i at det skal være biologisk korrekt til din kat. Selvom at vi måske altid ser på katten som en sød familie kat, så er katten altså af natur en jæger og derfor har dens tænder og fordøjelsessytem altså brug for en kost der er rig på kød. Det er derfor at Orijen har skabt en kattemad, som indeholder friskt kød, indmad og ben og brusk. Derfor er foderet rigt på protein og indeholder alle de rigtige næringsstoffer som din kat har brug for. Maden er blevet lavet så naturligt som overhovedet muligt og det er derfor at du ikke finder syntetiske tilsætninger og eller konserveringsmidler i kattemaden. Foderet består af 85 % kød og 15 % grøntsager, frugt og urter.

Flere forskellige smagsvarianter af Orijen kattemad

Orijen kattemad kan findes i flere forskellige smagsvarianter og du kan få varianter, der smager af kylling, kalkun og fisk og har et meget lavt indhold af kulhydrater. Denne form for variant er helt perfekt til de lidt overvægtige katte, som har brug for at kommet tilbage til den rette kropsvægt. Du kan afprøve alle tre smage til din kat og finde ud af, hvilken smagsvariant din kat bedst kan lide. Gå derfor ind i udvalget og køb noget Orijen kattemad.