Opdatér børnenes garderobe med By Lindgren

Skal garderoben skiftes ud hos de små? Leder du efter noget kvalitetstøj, som både er smart og praktisk? Så bør du tage et kig blandt det store udvalg fra By Lindgren.

Børnetøj fra By Lindgren er anvendelige specialprodukter i luksuskvalitet, og derfor er du sikret et stilrent design samt maksimal komfort til dine børn, når du forkæler dem med noget af det lækre overtøj fra By Lindgren.
Udvalget spænder bredt, og du finder både jakker og bukser i neutrale farver samt flotte mønstre, som enhver pige vil elske. Læg mærke til de mange fine detaljer i form af eksempelvis sløjfer på både jakker, dragter og huer. Du kan også finde accessories såsom huer og benvarmere. Således er du sikker på, at dit barn ikke kommer til at fryse uanset vejret med tøj fra By Lingren.

Hvis dette lyder som noget for dit barn, så finder du her et stort udvalg af tøjet fra By Lindgren.

By Lindgren – dansk brand med fokus på børnene

By Lindgren er et nyt dansk brand, som er stiftet af to søstre. De besluttede sig i 2015 for at udleve deres drømme om at grundlægge By Lindgren, der formår at gøre praktisk børnetøj pænt og smart. Siden grundlæggelsen har iværksættereventyret budt på vilde og hårde oplevelser, der nu har resulteret i et stort og flot udvalg til enhver smag. Tøjet fra By Lindgren er både til drenge og piger, og så fås det helt op til 7-års alderen. Der er altså masser at vælge i mellem, og mange muligheder for at få opadteret børnenes garderobe, således er de klar til at komme ud og udforske naturen. Børn skal have lov til at komme ud og jorde sig til, og det får de mulighed for med dette tøj. Her er tøj til flere årstider samt flere forskellige vejrtyper. Der er mange muligheder, og du kan eksempelvis give dit barn flere forskellige lag på af dette tøj, hvis det skulle være rigtig koldt. Dit barn bliver vild med tøjet fra By Lindgren, og han eller hun kommer med garanti ikke til at mærke kulden eller den kølig vind på kroppen.