Mågestel med guldkant købes lige her

Har du noget gammelt mågestel med guldkant liggende, som du ikke bruger til noget? Ønkser du at tjene lidt penge på dette? Så er det heldigt, at mågestel med guldkant købes.

Mågestellet er designet i 1892 af Fanny Garde for Bing og Grøndahl, og det har meget værdi på markedet i dag. Dette stel er fremstillet i to forskellige varianter, den ene med guldkant og den anden uden. Designet er ikke typisk for perioden men derimod et meget nytænkende design for den tid. Lige præcis dette stel er også illustreret som et fint stel hos familien Skjern i Matador. Du kan altså tjene en del penge, da mågestel med guldkant købes.

Mågestel med guldkant købes online her hos Goodolddays.

Mågestel med guldkant købes sådan

Prisen fastsættes ud fra stand, alder, sjælenhed, efterspørgsel og sortering. For at få en nøjagtig og professionel vurdering af dit Mågestel, har du mulighed for at snakke med en, der har forstand på dette. Herefter kan du vurdere, om du har lyst til at sælge eller ej. Mågestel med guldkant købes altså nemt og hurtigt, og på den måde kan du få nogle penge, som du kan bruge på noget nyt stel eller noget helt andet. Har dit Mågestel skår eller hårrevner, har disse enkelte dele dog ikke den store værdi. Dette stel findes i så mange dele, at kun fantasien sætter grænser. Der er eksempelvis kaffestel, spisestel, testel, champagnekøler, urtepotter, lysestager, vaser, varmebriks og meget mere.

Tjek fabriksmærket på dit Mågestel

Varemærket for Bing og Grøndahl har siden 1898 været tre tårne. De tre tårne er et ældgammelt symbol på København, og derfor bruger man dette symbol i sit byvåben. Fabriksmærket i bunden af porcelænet kan bruges til at aldersbestemme porcelænet. Dette er mærket B & G indtil 1898, og herefter ses B & G mærket i forening med de tre tårne. Efter sammenlægning med Royal Copenhagen i 1987 ændres stemplet til Royal Copenhagen. Dog stemples platter, årsfigurer, samleobjekter og visse stel fortsat med B & G. Mågestel med guldkant købes, således kan du få plads til noget andet og samtidig få lidt penge mellem hænderne.