Kursus: Arbejder du med personer med særlige behov?

Arbejder du med personer med særlige behov, og er du interesseret i at tilegne dig nye redskaber som du kan bruge aktivt i dit arbejde, som både borgerne og du som fagprofessionel får noget ud af? Så kunne det måske være relevant for dig at læse med videre her. Her kommer der nemlig en kort introduktion til et kursus, der er henvendt til fagprofessionelle der arbejder med mennesker der har særlige behov.

Hvad lærer du på kurset?

På et kursus der er en del af en low arousal uddannelse, vil du lære om værktøjer der er henvendt til konflikthåndtering. Det er en vigtig del af arbejdet med mennesker der har særlige behov i hverdagen. Hvis du tænker at det er noget der kunne være relevant i dit arbejdsliv, så kunne det være en ide at undersøge dine muligheder for at tage kurser i lignende områder.

Hvordan struktureres kurset?

Netop fordi uddannelsen er tilrettelagt professionelle fagfolk på området, så er uddannelsen inden for low arousal også skræddersyet til de behov som I står med ude i praksis. Du kan finde tilbud i form af både kurser inden for et bestemt område, eller længere forløb der uddanner jer inden for et relevant område. Søg rundt omkring på udbydernes hjemmesider, og læs mere om de forskellige kurser og tilbud, som de underviser i.

Søg viden om kurset hos udbyderne

Da der findes flere forskellige former for kurser og uddannelser, så kan det være en god ide at

Hvis du søger efter low arousal uddannelse på internettet, så vil du finde frem til de udbydere af kurset, der findes på markedet. Her kan du samtidigt finde kontaktinformation på fagfolk, der kan vejlede dig i dit valg af kursus eller uddannelse. De kender godt til uddannelsens indhold, og kan derfor finde det der passer bedst til dine ønsker.