Hold de små varme

Vinteren har for alvor meldt sin ankomst, og det er ikke svært at undgå at se det smukke hvide landskab lige udenfor vinduerne. December byder nogle kolde dage med minusgrader, og det kan være svært at holde varmen. Især de små børn der elsker at tumle rundt hele året rundt, kan være nødt til at blive pakket godt ind. Vi skal jo helst undgå de små røde næser og kolde fingre. Du kan med fordel klæde dit barn på med flere lag termotøj og slutte af med en flyverdragt. Flyverdragten holder godt på varmen, og giver dit barn en god bevægelighed ude i kulde og sne. De kan godt være lidt krydrede i prisen, men du kan finde flyverdragter til børn på udsalg lige nu, og se om der er en som matcher dit barns behov og smag.

Husk, godt med tøj på!

…den sætning har man altid hørt da man var yngre, og den hænger stadig ved. Det er helt essentielt at de små, stadig skal kunne tumle rundt ude i al slags vintervejr uden at skulle være forhindret i at kunne holde varmen. Uldsokker kan være en rigtig god idé til at holde de små fødder varme, og varme luffer er da også fundamentalt for at holde på graderne. Skiundertøj kan også være en god investering, og det kan man også få i mange seje farver!

Vær’ på forkant

Det kan være at du allerede har styr på flyverdragten til dit barn. Men det kan ikke skade at have en back-up, for man ved aldrig hvornår at lynlåsen driller eller en syning kunne gå op. Det kan give en sikkerhed og tryghed for dig, at vide du har en ekstra flyverdragt liggende hjemme i skabet, hvis uheldet skulle være ude. Og nu er de også til at få til en billigere pris!