Giv dit barn drømmebørneværelset

Er det endelig blevet tid til at give dit barn sit eget værelse, eller trænger børneværelset bare til en makeover? Børneværelset kan være en sjov og kreativ udfordring at indrette. Dit barn har helt sikkert også egne ønsker og indvendinger, når det gælder farver og møbler.

Hvis du vil være sikker på, at den hårde dommer bliver ellevild med sit nye værelse, får du her nogle tips.

Frem med malingen!

”Her bor Aja”
Ofte vil børn gerne føle ejerskab over et område af huset. Et skilt på døren eller anden dørdekoration kan derfor være en fin måde for barnet at afmærke sit eget område. I kan finde perlerne frem og lave et todimensionelt skilt. Det må gerne være sådan, at man ikke er i tvivl om, hvilket værelse, der er børneværelset.

På børneværelset skal der være plads til leg. Måske dit barn drømmer om en rutsjebane eller en gynge fra loftet, men mindre kan også sagtens få dit barn til at forelske sig i sit værelse! Lav evt. et område, barnet kan falde ned. Du kan finde bud på den perfekte sækkestol på https://produkttrends.dk/, eller en sød natlampe, så dit barn roligt kan lægge sig til at sove i et blødt lys.

Du kan også overraske dit barn med en stjerneprojektor. En lille maskine, der kan lyse hele verdensrummet op inde i værelset.

Legetøj – og masser af det

Mindst lige så vigtigt – hvis ikke vigtigere – er bamserne og barnets legetøj. Dit barn har sikkert allerede samlet en god portion legetøj sammen, og det skal selvfølgelig flytte med ind på værelset. Du kan benytte en skænk til at opbevare det legetøj, dit barn oftest bruger.

Lige så vigtigt kan det være, at dit barn har noget sejt sengetøj. Elsker dit barn Pokemon eller Disneyprinsesser? Så vil de helst sikkert elske at sove med en af deres store idoler.

God arbejdslyst!