Giv din grillmad ekstra smag med barbecuekrydderi

Når der skal grilles kød, finder de fleste barbecuekrydderiet frem. Det er nemlig en fantastisk krydderiblanding, der sikrer velsmagende grillmad.

Vil du også lave den mest smagfulde grillmad derhjemme? Her kan du blive klogere på, hvad barbecuekrydderiet er, og hvordan du selv kan lave blandingen med lækre krydderier fra Hedebogaard.

Hvad er barbecuekrydderi?

Barbecuekrydderi er ikke blot ét krydderi, for det er sammensat af en række forskellige krydderier. Blandingen får sin letgenkendelige smag fra blandt andet paprika og cayennepeber, men der kan også bruges mange andre forskellige smagsgivere som løg, hvidløg, spidskommen, sellerifrø, rosmarin og ingefær. Derudover indeholder krydderiblandingen også ofte salt.

Der er derfor uskrevne regler for, hvordan en barbecue-blanding skal smage, og den skal selvfølgelig fungere til at krydre eller marinere kød, der skal grilles. Det er nemlig derfor, at de fleste mærker mundvandet begynde at løbe, når snakken falder på barbecue-smagen.

Sådan kan du lave dit eget barbecuekrydderi

Du kan selv lave et lækkert barbecuekrydderi, hvis du har de rette ingredienser. Her gennemgår vi de vigtige ting, der skal til, hvis du skal lave en vellykket barbecue-smag:

  • Brun farin: Barbecuekrydderi har en sød smag, og derfor skal du bruge brun farin. Farinen smelter og karamelliserer også, hvilket giver en flot stegeskorpe.
  • Paprika: Brug gerne sød paprika, men du kan også vælge en almindelig. Derudover bør du også tilføje lidt røget paprika for den helt rigtige røgede barbecue-smag.
  • Cayennepeber: Barbecue skal være en smule stærkt, og det opnår du ved at tilsætte cayennepeber efter smag.

Derudover bør du også tilføje spidskommen, løgpulver, hvidløgspulver og sort peber.

Du kan bruge barbecuekrydderiet til at marinere dit kød. Du kan enten lægge kødet i en pose sammen med olie og krydderi, eller du kan blande olie og krydderi og pensle kødet, mens det tilberedes. Det er begge metoder, der giver en god smag.

Find billige krydderier hos Hedebogaard

Vil du have en lækker, velsmagende og billig barbecuekrydderi til krydderiskabet? Så bør du tjekke udvalget hos Hedebogaard. Hos Hedebogaard kan du få en lang række af forskellige krydderier, der skal bruges til blandingen. De har nemlig Danmarks største udvalg, så der er nok at vælge mellem.

Når du handler hos Hedebogaard, kan du se frem til billige priser, hvor du stadig får krydderier i høj kvalitet. De har 20 års erfaring i branchen, og de ved derfor præcis, hvor de kan få de bedste krydderier til deres webshop.