Find miljøvenligt Dantoy Blue Marine legetøj til dit barn hos Legebyen.dk

Hos Legebyen.dk finder du et bredt udvalg af legetøj til legebørn i alle aldre, herunder også Dantoy Blue Marine legetøj, der er miljøvenligt legetøj fremstillet af genbrugsplast fra fiskeindustrien. Læs mere om fremstillingsprocessen og de mange muligheder for leg og læring her i artiklen.

Dantoy Blue Marine – miljøvenligt legetøj fremstillet af genbrugsplast

Hvis du gerne vil købe både sjovt og miljøvenligt legetøj til dine børn, så er serien af Dantoy Blue Marine legetøj, som du finder hos Legebyen.dk, et rigtig godt valg. Det er lavet af genbrugsplast fra fiskeindustrien, hvilket vil sige, at blandt andet genbrugte fiskenet, fiskeliner og gamle nylonreb indgår som materialer i fremstillingen. Man regner med, at der på verdensplan ender mere end 12 millioner tons plast i verdenshavene om året, hvoraf man regner med, at 10 % er maritimt udstyr. Når producenter som Dantoy efterspørger genbrugt plast på det internationale marked, sætter det en proces i gang, hvor mere og mere brugt, maritimt udstyr indsamles fra verdenshavene. Du er dermed med til at støtte denne udvikling, når du køber Blue Marine serien fra Dantoy. Den eneste ulempe ved materialevalget er, at man ikke kan spore præcis, hvor genbrugsplasten kommer fra, hvilket betyder, at Dantoy ikke kan få serien Svanemærket. Det ændrer dog ikke ved det faktum, at der er tale om et kvalitetsprodukt, hvor eksempelvis den danske leverandør af legetøjets råmateriale er specialist, når det kommer til at fremstille plastmateriale af en høj kvalitet på baggrund af genbrugsmaterialer. Her bliver materialerne naturligvis også testet i overensstemmelse med de gældende standarder, før de indgår i produktionen af legetøj. Tøv ikke med at besøge legebyen.dk for at få fingre i det miljørigtige legetøj.

Få mange timers leg med Dantoy Blue Marine fra www.legebyen.dk

Udover at legetøjet er miljøvenligt, får du også legetøj af en høj kvalitet, når du køber Dantoys Blue Marine serie på www.legebyen.dk. Legetøj fra Dantoy kan generelt både tåle frost, tåle at komme i opvaskemaskinen samt holde til at blive leget med både ude og inde. Du får derfor mange timers sjov både om sommeren og vinteren, når du investerer i det holdbare legetøj. Blue Marine serien har flotte grønne, blå, beige og mørkerøde farver, der er inspireret af det maritime tema, og som er med til at sætte gang i fantasien hos dit barn. Selve udformningen og designet indbyder desuden også til interaktion og rollelege i større grupper af børn, hvilket er med til at styrke og stimulere både de sociale kompetencer, de motoriske færdigheder og den taktile sans. Klik ind på legebyen.dk, og læs meget mere om de mange muligheder for leg og sjov.