Fantastisk børnecykel til dit barn

Er du på udkig efter en børnecykel til dit barn? Så er du altså kommet til det helt rette sted! Lige her på hjemmesiden kan du nemlig finde et stort udvalg af børnecykler, der alle er i høj kvalitet. Så hvad venter du på? Hop ind på hjemmesiden og find den rette børnecykel allerede nu! Børnecykler er en fantastisk måde at få dine børn ud og aktive på. Her er et par ting, du skal overveje, når du køber en børnecykel.

-Størrelse: Børnecykler fås i forskellige størrelser. Sørg for at måle dit barn, inden du køber en cykel.

-Type: Børnecykler findes i mange forskellige typer, herunder mountainbikes, racercykler og BMX-cykler. Beslut dig for, hvilken type cykling dit barn skal køre, før du vælger en cykel.

-Funktioner: Nogle børnecykler har funktioner som f.eks. støttehjul og kurve. Overvej, hvilke funktioner dit barn måske har brug for eller ønsker på sin cykel.

Med disse ting i baghovedet kan du vælge den perfekte børnecykel!

Find den perfekte børnecykel med den rette størrelse

På hjemmesiden er der børnecykler der passer til alle aldre. Cyklerne fås i størrelserne 12 tommer, 16 tommer og 20 tommer. Størrelsen 12 tommer er velegnet til børn i alderen 3-5 år med en børnehøjde på 90-105 cm. Størrelsen 16 tommer er perfekt til børn i alderen 5-7 år med en børnehøjde på 100-120 cm. Og størrelsen 20 tommer er ideel til børn i alderen 8-10 år med en børnehøjde på 115-135 cm. Barnet skal kunne stå over stellet med begge fødder solidt på jorden. Når barnet sidder på sadlen, skal det kunne nå jorden med begge fødder. I en stationær stilling skal barnet også kunne holde styret med begge hænder og dreje det 90 grader uden at påvirke balancen og grebet. Så uanset hvilken størrelse dit barn har brug for, så har de her på hjemmesiden dækket dig ind. Hop ind og se deres udvalg i dag

En børnecykel behøves ikke være kedelig

En børnecykel findes i alle mulige farver, former og modeller. På hjemmesiden finder du f.eks. børnecykler inspireret af den klassiske damecykel med lav indstigningshøjde og tilhørende cykelkurv. Du kan også finde mere sportslige børnecykler med mere lige stel og crossfender. Og glem ikke din hjelm! Børnecykelhjelme fås i mange forskellige farver og designs, så de passer til ethvert barns smag. Vælg en farve, som dit barn vil elske, og sørg for, at den passer ordentligt for at sikre sikkerheden under kørslen.