El installatør herning med over 100 års erfaring

Hos Lund & Erichsen hjælper vi gerne med al den elektriske installation og vedligeholdelse, du har brug for. Vi har 45 dygtige og engagerede medarbejdere på vores team, der er specialister inden for en række tekniske fagområder. Det betyder, at uanset om du har brug for hjælp til et nyt alarm- eller andre eklektiske installationer, så står vi altid klar til at give en hjælpende hånd. Læs mere om el installatør herning.

Stort fokus på kundes tryghed

Kvalitet og service er altid i fokus hos Lund & Erichsen, og vi sørger for at du føler dig tryg når du handler med os. Du kan altid få en fuld opdateret rapport på dine tekniske installationer, så du hele tiden har et overblik over hvordan det står til. Skal der ske ændringer på el-installationen eller skal der foretages el-reparationer, gøres dette kun af vores uddannede el-atører. På den måde er du sikker på at el-arbejdet bliver udført korrekt. Hvis du har brug for el installatør i Herning eller omegn, så tøv ikke med at kontakte Lund & Erichsen. Vi står altid klar til at hjælpe dig med dine el-installationer og el-reparationer. Tryghed og kvalitet er altid i fokus hos os.

Vi tilbyder hjælp indenfor alt el arbejde i herning

Kontakt Lund & Erichsen på telefon 97 22 16 66 eller mail info@lund-erichsen.dk og hør mere om vores el-installationer og el-reparationer. De mest normale el installationer vi laver er arbejde som, Alarm systemer, Belsyning, Blikarbejde, El installationer, El reparationer, Industrialisering, Intercom anlæg samt Nødstrømforsyning. Vi søger for at alt vores arbejde bliver gjort til perfektion, hvilket også er derfor vi går ind for en tæt dialog mellem kunderne og elektrikeren. Det er vigtigt for os at du føler dig tryg ved at overlade dit el-arbejde til os. Lund & Erichsen – din elektriker i Herning. 45 engagerede medarbejdere. Alle vores medarbejdere er specialister inden for et teknisk fagområde. Kvalitet og service altid i fokus. Udfører alle slags el-installationer.