Bærdygtige møbler og produkter fra design by plus

Design by plus er en tegnestue med base i Antwerpen, Belgien. De designer og producerer bæredygtige træprodukter til hjemmet. Deres produkter er fremstillet af FSC®-certificeret træ, hvilket betyder, at de kommer fra velforvaltede skove, der garanterer, at der ikke fældes mere træ, end skoven kan reproducere. Det gør Deres produkter miljøvenlige og bidrager til at beskytte dyrelivet. De sørger også for, at de mennesker, der arbejder i deres skove, får ordentlig uddannelse, sikkerhedsudstyr og løn. På den måde kan de være sikre på, at deres produkter er etisk produceret og samtidig er miljøvenlige. Hvis du er på udkig efter smukke, bæredygtige træprodukter til dit hjem, så kig ikke længere end til design by plus.

Design by plus giver dig en masse muligheder for design

Hos hoejgaardbrugskunst.dk tilbyder de et stort sortiment af møbler og interiørprodukter. De har været i møbelbranchen i over 20 år, og har opbygget en stor viden og erfaring. De deltager på både nationale og internationale messer, hvor de hele tiden er på udkig efter nye spændende leverandører, der matcher tidens trends og deres kvalitetskrav. Det betyder, at du hos hoejgaardbrugskunst.dk altid finder noget nyt og spændende, som vil gøre dit hjem endnu mere moderne.

Find flotte møbler i forskellige størrelser og andet gennem design by plus

Højgaardbrugskunst.dk er en af Danmarks mest etablerede møbel- og interiørbutikker på internettet. De har været online siden 2003 og har betjent tusindvis af tilfredse kunder. Hos Højgaardbrugskunst.dk har de en selektiv tilgang til deres sortiment af møbler og interiør. De samarbejder og sælger kun kendte kvalitetsmærker, som i mange år har været kendt for deres høje kvalitetsstandarder og spændende design. Nogle af disse mærker er bl.a. Nordal, House Doctor, Sika Design, Muubs, Chic Antique og mange flere. Du kan være sikker på, at de tager deres online forretning seriøst, og at de kun tilbyder produkter af højeste kvalitet på deres hjemmeside. Rustikt design er en af de nyeste designtrends. Denne stil er mere “rå” og naturlig end tidligere designtrends. Rustikke møbler fokuserer på materiale, holdbarhed og autenticitet. Rustikt design er svært at beskrive, men let at få øje på. Metalmøbler er f.eks. et perfekt eksempel på rustikke designmøbler. Disse møbler har et råt fabrikslook, der giver hele hjemmet en følelse af autenticitet, og de kan bruges sammen med en række forskellige stilarter. Andre eksempler på rustikke designmaterialer omfatter træmøbler. Rustikke træmøbler er ofte ufarvede, og den naturlige træfarve skaber en varm og indbydende atmosfære i ethvert hjem.