Anskaf dig en lille flagstang hos Flag.nu

Flag.nu har et stort udvalg af flag til store og små flagstænger. Uanset om du søger en stor eller lille flagstang, et almindeligt eller vimpel flag, så har de helt sikkert lige det, du skal bruge.

Flag.nu tilbyder en lille flagstang til hjemmet

Flag.nu er førende inden for flag og flagstænger i Danmark. De har været på markedet siden 1931 og har leveret til både private og virksomheder. Deres produkter er i den bedste kvalitet, og de har flagstænger fra 3 til 18 meter i sortimentet, så der vil helt sikker være præcis det, du skal bruge, uanset om du skal bruge en stor eller en lille flagstang. Der findes forskellige kontekster til flagstænger, og det er definerende for flagstangens passende højde. Til en kolonihave eller et lille sommerhus med fladt tag er det mest passende med en lille flagstang på 3-4 meter, hvorimod en villa i to plan kan klare en flagstang på op til 12 meter uden at blive for prangende. De helt store stænger på 18 meter er til virksomheder i industrielle områder såvel som til institutioner.

Du kan finde mange forskellige modeller, og hvis du søger en lille flagstang til din kolonihave, så har de også vimpel flag og almindelige Dannebrogsflag, som matcher i højden, så de ikke skraber hen ad jorden, når der ikke er vind. Og de virker hverken over- eller underproportionelle i forhold til den højde, de hænger i. Du kan helt sikkert finde et godt flag og en god flagstang til dit hus, dit sommerhus eller kolonihavehus. En lille flagstang er perfekt til et kolonihavehus, hvor der ofte også er regler for, hvor højt noget må rage op, så alle har adgang til himmeludsigt. Find mange forskellige gode små flagstænger i butikken til gode priser og med hurtig levering og montering.

Et vimpel flag kan du bruge i hverdagen

Flag.nu sælger vimpel flag til alle typer af flagstænger. Der findes flag i lige så mange forskellige størrelser, som der findes flagstænger foruden bordflag, yachtflag og flag til andre formål. Et vimpel flag er et meget smalt flag med Dannebrog på, som svirper mere i vinden end et almindeligt flag, og som på den måde har et mere dynamisk liv end et traditionelt Dannebrogsflag. Du kan finde mange forskellige gode vimpel flag i butikken, og du vil helt sikkert kunne finde det helt rette flag til din flagstang. Når du skal vælge flagstang, så skal du tænke over konteksten, for den skal passe i højden til fx et kolonihavehus, et lille sommerhus, et parcelhus eller en villa i 1 eller 2 plan. Et vimpel flag kan bruges i mange sammenhænge og giver et smukt svaj i vinden. Du kan bestille flagstænger med flag og montering på hjemmesiden, så du får opsat din flagstang af fagfolk.